fbpx

Inclusieanimator, iets voor jou?

Heb je reeds ervaring met jongeren en prijkt er een attest ‘animatorencursus’ op je muur? Of heb je ervaring met jeugdwerk, omgaan met jongeren, … en ben je 18 jaar of ouder én zie jij het zitten om dat stapje verder te gaan? Maak samen met vibez en VFG een verschil voor kinderen & jongeren met een beperking en bezorg hen de tijd van hun leven!

Ook tijdens de animatorencursus leren onze jongeren over ‘inclusie’.

vibez voor iedereen!

Met ‘vibez voor iedereen’ willen we kinderen & jongeren met een de kans geven om inclusief deel te nemen aan het te gekke vakantieaanbod van vibez.
Om jou de tools aan te reiken om een geweldige inclusie-animator te worden, organiseren we samen met onze partner VFG vormingen, zodat jullie voorbereid aan de zomer kunnen beginnen.

Wie/Wanneer/Wat/…?

Op zaterdagnamiddag 2 maart geven we je wat meer bagage rond het thema autisme. De vorming zal gegeven worden door klinisch orthopedagoge Siri Sioulants, expert autisme.
Op zaterdag 11 mei voorzien we een 2de vorming, praktische info hieromtrent volgt later.

Are you ready for Summer?

Met de juiste en nodige bagage sturen we je op vakantie als inclusie-animator. Verwacht je dus maar aan een super leuke ervaring, een héél blij en dankbaar gezichtje, kennis m.b.t. beperking en inclusie, ondersteuning én een vrijwilligersvergoeding van €30 per dag.

YES! I’M IN!

Iets voor jou? Stuur een mailtje naar julie.appermans@devoorzorg.be en schrijf je gratis in voor de vormingen op zaterdag 2 maart en 11 mei.
Denk ook alvast even na welke weken je beschikbaar bent in de zomervakantie, zodat je je kennis meteen in praktijk kan omzetten tijdens onze vakanties.

Inschrijven kan tot 1 maart 2019.

Delen: