fbpx

Vijf meest gestelde vragen door ouders

vijf meest gestelde vragen over vibezkampen

Hieronder vind je een overzicht van de vijf meest gestelde vragen over de de vibezkampen.

Kan mijn kind samen met een vriendje op de kamer?


Jazeker! Bij het invullen van het inschrijvingsformulier kan je aangeven bij wie jouw kind graag op de kamer zou liggen. Jouw kind kan dit bovendien ook nog eens aangeven bij de hoofdanimator bij de aanvang van het kamp.


Moet mijn kind kunnen paardrijden?


Neen, dat is niet noodzakelijk. Onze paardenkampen zijn er ook voor kids die nog geen paardrij-ervaring hebben. In eerste instantie leren de kinderen de paarden op een speelse manier kennen en verzorgen. Pas wanneer de kids vertrouwd zijn met de paarden leren ze voorzichtig en onder begeleiding paardrijden.


Kunnen we foto’s zien van onze kinderen tijdens de vakantie?


Natuurlijk ben je hier benieuwd naar! Daarom posten we bij vertrek én bij aankomst steeds een groepsfoto op onze social media pagina’s zodat je weet dat hij/zij goed aangekomen is. Tijdens het kamp posten we ook geregeld groepsfoto’s op Facebook en Instagram zodat je met een gerust hart kan uitkijken naar de verhalen van je kleine. Forward naar het WhatsAppgroepje van de familie? Jup!

Een gouden regel? Geen nieuws, goed nieuws. Wanneer er zich iets zou voordoen met jou kind, dan ben je uiteraard de eerste die het hoort.


Heb ik toestemming nodig van de gemeente om mijn kind naar het buitenland te laten reizen?


Als jouw kind minderjarig is, dan is een toestemming voor reistoelating van de gemeente waar het kind gedomicilieerd is noodzakelijk. Dit formulier kan je als ouder of voogd aanvragen in jouw gemeentehuis.


Wat als de vibezvakantie geannuleerd wordt door de coronacrisis?


We begrijpen je ongerustheid over het coronavirus en de mogelijke invloed ervan op de vibezvakanties. We volgen de situatie op de voet op en wachten de adviezen van de experts geduldig af. Voorlopig kregen we nog geen negatief advies dus zetten we onze voorbereidingen voor de zomerkampen verder. Hoe dat er precies aan toe gaat, zie je hier.

Delen: