fbpx

Zorgeloos op vibez-vakantie? Wij beantwoorden je FAQ’s!

Een zorgeloze zomervakantie: yes please! Je hebt je vibez-droomvakantie gevonden, maar je zit nog met enkele vragen? Wij beantwoorden ze hier voor jou!
Zit jouw vraag er niet tussen of is er iets niet duidelijk? Stuur ons een mailtje via info@vibez.be, bel naar 011/27.85.15 of stuur ons gewoon een berichtje op onze Facebookpagina!

1. Ik wordt dit jaar 16, mag ik mee op 16+ vakantie?

Ja tuurlijk! Als je in het jaar van de vakantie de minimum leeftijd bereikt mag je je inschrijven voor de vakantie! Wordt je dit jaar 12 jaar? Dan kan je uiteraard mee op een 12-15j vakantie!

2. Waar & wanneer vertrekt de bus of komt de bus aan?

Voor de zomervakanties van 2019, start het avontuur aan Kindsheid Jesu (Kempische Steenweg 400, 3500 Hasselt). Voor de vakanties in Dilsen-Stokkem is er geen busvervoer voorzien en worden de jongeren verwacht op de locatie van de vakantie.

3. Kan ik mijn opstapplaats kiezen?

Helaas is dat niet mogelijk! We stappen allemaal samen op de bus voor een geweldige rit!
Indien je toch niet (tijdig) op de opstartplaats geraakt, kan je dit wel steeds via mail of per telefoon aankaarten bij één van onze stafmedewerkers. Wij proberen dan samen een oplossing te zoeken.

4. Wat neem ik allemaal mee?

Je vakantie is geboekt dus … pakken maar!
Weet je niet goed wat je allemaal mee moet nemen? Geen probleem, voor elke vibez-vakantie ontvang je ten laatste twee weken voor vertrek een infobrief via mail. Hierin vind je steeds een checklist met alle nodige spullen die je nodig hebt! Twijfel je nog? Neem gerust contact op met een vibez-medewerker.

5. Hoe schrijf ik me in?

Zoek de vakantie van je dromen en klik verder op boek nu. Je komt uit op een inschrijfformulier. Vul deze zo goed mogelijk in en vergeet na afloop zeker de medische fiche niet in te vullen. Dit kan later nog, je hebt 7 werkdagen de tijd deze in te vullen.
Liever telefonisch inschrijven? Dat kan! Bel naar 011/27 85 15 en we helpen je met je inschrijving!

6. Ik heb me ingeschreven… Wat nu?

Je ontvangt een mail zodra je inschrijving bij ons terecht is maar let op: dit is geen bevestiging van je inschrijving! Die ontvang je enkele dagen later zodra de inschrijving verwerkt is. Niets ontvangen? Kijk dan zeker eerst even in je spam of ongewenste mails. Vind je daar niets in terug dan kan je ons via mailing of per telefoon hiervan op de hoogte brengen en proberen we het nog eens.

7. Wanneer moet ik betalen?

We vragen je betaling in orde te maken binnen 4 weken. Boek je je vakantie dus op 20 maart, ontvangen we graag je betaling op/voor 20 april.

8. Kan ik een afbetalingsplan aanvragen?

Ja dat kan! Je kan dit vermelden bij je inschrijving online of via mail of telefoon. Onze administratieve kracht Bianca stelt voor jouw een afbetalingsplan op maat af!

9. Ik ben lid van De Voorzorg, hoe wordt mijn korting verrekend?

Als je lid bent van De Voorzorg, ontvang je als lidvoordeel 30% korting op de basisprijs van de vibez-vakanties. Deze prijzen staan reeds vermeld op de website.
Geen lid van De Voorzorg, maar wel interesse? Bel gerust voor meer info naar 011/27.85.15

10. Ik heb meerdere vakanties geboekt, krijg ik een extra korting?


Ja! Vanaf de 2e vakantie in hetzelfde gezin ontvang je nog eens 10% extra op de voordeligste vakantie. Neem dus zeker je broer of zus mee of ga lekker twee keer mee met vibez!

Heb je nog vragen na het lezen van deze FAQ’s? Neem contact op met het vibez team via telefoon (011/27.85.15), mail (info@vibez.be), stuur een berichtje via onze Facebookpagina of spring eens binnen op ons kantoor te Capucienenstraat 17 in Hasselt!
Delen: