fbpx

Iedereen welkom

Iedereen mee? ’t Zal wel zijn! Bij JOETZ Limburg streven we ernaar dat iedereen mee op vakantie kan. Of je het nu financieel wat moeilijker hebt, een fysieke beperking hebt of mentaal extra ondersteuning nodig hebt. We willen dat iedereen zich welkom en veilig voelt bij JOETZ Limburg.

Vakantie? Dat verdien je!

Is jouw kind zot van een JOETZ-vakantie uit ons aanbod maar is de financiële drempel iets te hoog voor jou? Geen probleem. We werken samen met het ‘Netwerk Iedereen Verdient Vakantie’. Op die manier kunnen gezinnen met financiële problemen of bijzondere moeilijkheden toch op vakantie. Voor meer info bel je het gratis nummer 1700 of surf je naar www.iedereenverdientvakantie.be.
Daarnaast bieden we ook een gespreide betaling aan. Neem contact op met ons team voor meer info via 011 27 85 15.
Samen komen we er wel!

Inclusie: geen illusie

Elke jongere is anders. En maar goed ook! Bij JOETZ Limburg staan de deuren wagenwijd open om iedereen te ontvangen. Dat betekent ook dat we elke jongere – ook met specifieke noden – de kans willen geven om mee op reis te gaan. Er is maar één regel: elke vraag is bespreekbaar.
vibez staat voor beleving. Voor élk kind en élke jongere. Daarom bieden we activiteiten op maat aan en werken we inclusief: zo kunnen jongeren met en zonder beperking samen op vakantie.

Hoe werkt het?

In het inschrijvingsformulier van de vakantie vragen we of we op de hoogte moeten zijn van specifieke noden tijdens deze vakantie. Hoe beter we op de hoogte zijn, hoe aangenamer de vakantie! Daarna nemen we telefonisch contact op, om elkaar en de noden beter te leren kennen. Eventueel volgt er een intakegesprek. Het JOETZ-team gaat na of de veiligheid gegarandeerd kan worden, of er genoeg draagkracht is bij de animatoren …
Daarna stellen we samen met jullie een specifiek ondersteuningsplan op, op maat van de jongere en de reis. Indien nodig zoeken we samen een geschikte inclusie-animator. Akkoord? Let’s go!

Ook Daan (autisme) had een onvergetelijke zomer dankzij JOETZ Limburg
Lees hier zijn verhaal!