fbpx

Hoofdanimator Fien: (hoofd)animator zijn, een topbeleving!

Hoofdanimator Fien: (hoofd)animator zijn, een topbeleving!

Elk jaar zetten onze animatoren zich in om honderden kinderen de zomer van hun leven te bezorgen. Ook Fien (21), hoofdanimator bij vibez, is is een van die jongeren. Vijf jaar geleden ging ze met vibez mee op animatorcursus, nu is ze reeds twee jaar hoofdanimator!

Hoe ben je terechtgekomen bij vibez?

“Ik heb vibez leren kennen via mijn beste vriendin, zij was (en is nog steeds) animator bij vibez en vertelde me leuke verhalen over de animatorcursus en vibez-vakanties. Ik dacht dat het misschien iets voor mij zou zijn, dus besliste ik om me in te schrijven voor de cursus.”

Leukste aan (hoofd)animator zijn?

“Het leukste aan (hoofd)animator zijn is voor mij dat ik ook tijdens de vakanties mijn passie kan uitvoeren, namelijk met kinderen en jongeren werken. Dat geeft me enorm veel voldoening!”

Waarom vibez?

“Je leert niet enkel hoe je een goede (hoofd)animator wordt maar je leert ook enorm veel toffe mensen kennen en je maakt veel nieuwe vrienden. Bovendien groei je niet enkel in het animeren maar ook als persoon. Een topbelevenis dus!”

 

Wil jij net zoals Fien (hoofd)animator worden? Schrijf je dan zeker in voor onze volgende hoofdanimator– of animatorcursus van 15 april tot en met 20 april 2019 in Kindsheid Jesu te Hasselt.

Delen: