fbpx

Coach Lenie kookt de potten van het dak!

Coach Lenie kookt de potten van het dak!

In september startte vibez met een jaarwerking waar jongeren elke week samenkomen, hun passies beleven én zichzelf ontplooien. Samen met onze ervaren coaches gaan ze aan de slag en creëren ze geweldige dingen: van de lekkerste gerechtjes tot fashionable outfits en zelfs de coolste dansmoves.

Voor de les Mijn Pop-uprestaurant steekt coach Lenie de handen uit de mouwen :

Vanwaar je passie voor koken?

Lenie: “Ik ben beginnen koken toen ik op kot ging en heb ‘Brood- en banketbakker’ gevolgd bij Syntra. Nadien ben ik aan de slag gegaan bij ‘Les Tartes de Françoise’ voor 4 jaar. Momenteel werk ik bij een bakkerij met tearoom. Als kers op de taart (;-)) volg ik ook nog een lerarenopleiding en in bijberoep maak ik taarten.

Favoriete verjaardagscadeau?

Een kookboek!

Wat kunnen jongeren verwachten van de lessen?

Lenie: “We gaan aan de slag met diverse ingrediënten en creëren elke week weer iets verrassend smaakvol. Met behulp van verschillende technieken brengen we elk kookproject tot een heerlijk einde. Koken is experimenteren. Het allerbelangrijkst is plezier!”

Wil je ook met Lenie aan de slag in de keuken? Schrijf je dan in voor Mijn Pop-uprestaurant en doe met ons mee elke woensdag van 15u00 tot 16u30. Inschrijven kan tot en met eind december.

Delen: