fbpx

Kom meer te weten over Nouhayla, onze stagiaire met moves!

Kom meer te weten over Nouhayla, onze stagiaire met  moves!

Have you met Nouhayla? Ze is 16 jaar, komt uit Zonhoven en is actief binnen vibez. Afgelopen twee weken liep ze stage bij vibez op kantoor. Spannend! Ze ondersteunde het team als administratieve medewerkster. En dat deed ze goed! Lees hieronder het interview met deze fierce lady!

Hey Nouhayla, vertel eens : who’s that girl ?

“Hi ! Wel, ik ben Nouhayla, 16 jaar en afkomstig uit Zonhoven. Ik studeer OPR aka Onthaal en Public Relations omdat ik erg into psychologie en gespreks- en oprtechnieken ben. Daarnaast ben ik ook heel graag onder de mensen en ben ik enorm geïnteresseerd hoe mensen denken, hoe ze in sociale omgeving zijn, … noem maar op !”

Alright ! En waar kunnen we je in je vrije tijd vinden ?

“Achter een tekentafel ! Ik teken erg graag en vind het leuk om creatief bezig te zijn. Ook met make-up J !
Daarnaast heb ik nog een grote passie : dans ! Ik geef zelf dansles en volg bij vibez ook nog Afro (voor gevorderden ;-)) bij Jimmy.”

Damn, busy bee ! En nu nog een stage er bovenop ! Hoe ben je bij vibez terecht gekomen ?

“Ja klopt! Ik heb vibez leren kennen toen ik 13 jaar was door een vriendinnetje dat hier ook danste. Ik heb altijd graag gedanst maar heb nooit echt de mogelijkheid gehad om het echt als ‘sport’ te doen in een school of organisatie. Bij vibez klopt het gewoon: de community en vriendschap die er is, spraken me ook meteen aan en zo ben ik ‘blijven plakken’!”

Je hebt jouw passie met andere woorden echt gevonden! Wat springt er voor jou tussenuit?

“Goh, ik vind alles leuk! Het gaat niet enkel om ‘les’: er worden evenementen en workshops georganiseerd en je ontdekt nieuwe dingen en leert zoveel mensen kennen. De vibe is er ook speciaal: iedereen kan écht zichzelf zijn en wordt geaccepteerd, dat maakt het zo leuk.

Daarnaast ben ik zelf ook enorm gegroeid door vibez. Ik heb veel meer zelfvertrouwen, moed en heb veel bijgeleerd! Niet enkel qua dance moves maar ook over respect ten opzichte van anderen, over de samenleving, …”

 Je leukste moment?

 “De cyphers bij de lessen en bij de vakanties zijn zeker mijn leukste momenten omdat ik daar mezelf echt kan laten zien.  (Bij een cypher sta je met een groep in een kring en komen verschillende mensen afwisselend in de cirkel om te dansen.).”

 

 Leuke plek tijdens je vrije tijd … en dus ook voor een stageplek?

“Ja! Omdat ik vibez en het team al kende, wist ik dat het fijne mensen waren (en zijn ;-)) en dat het een toffe stageplek zou worden. Daarnaast wou ik ook wat meer bijleren over hoe het ‘achter de schermen’ eraan toe gaat.”

 Je twee weken stage zitten erop: Zijn er dingen die je moeilijk vond of waar je wat schrik voor had?

“Alles werd me heel goed uitgelegd door Bianca en het team dus eigenlijk vond ik niks ‘moeilijk’. Wel had ik wat ‘schrik’ voor het bellen naar verschillende jeugddiensten omdat ik het niet gewoon was en iedereen op kantoor me zou horen. Maar dit werd goed opgevangen: ik mocht als ik me daar beter bij voelde in een ander kantoor zitten om te bellen. Daar begon ik het bellen zelfs leuk te vinden! Ik had voortdurend andere mensen aan de lijn en dat gaf me wel veel zelfvertrouwen.”

Wat waren voor jou de leukste momenten afgelopen weken?

“De leukste waren de grapjes onderling, de verhaaltjes die verteld werden: de sfeer in het team!

Nog een laatste SHOUTOUT naar iemand?

“JA! Een dikke SHOUT OUT naar heel de vibez team! Jullie zijn zeer toffe en vriendelijke mensen. Die twee weken zijn voorbij gevlogen! Ik wou dat ik nóg meer kon bijleren maar time flies when you’re having fun!”

Delen: