fbpx

Over grote dromen en kleine wensen

Tijdens de krokusvakantie start Ketnet met de nieuwe docureeks Ket & Doc. De korte docu’s brengen waargebeurde verhalen en tonen de wereld door de ogen van een kind. In ‘Circus zonder tent’ deelt circusdochter Romy haar dromen en vertelt ze over de ups en down van het leven als circusartiest. Wij waren benieuwd: welke dromen koesteren de vibez jongeren? Groot of klein? Levi, Farah en Liben vertellen.

Levi

Levi is duidelijk niet bang van een avontuur:

“Ooit zou ik graag zelf met een motor kunnen rijden en het liefst van al op een echt crossparcour! Daarnaast lijkt het me supercool om te kunnen free runnen. Dan zou ik nooit nog de vloer of de trap gebruiken om ergens te geraken, haha! In mijn wildste dromen word ik een echte DJ en draai ik binnen enkele jaren hitjes op Tomorrowland. Oh ja, Enzo Knol, als je dit leest: jou zou ik ooit ook graag ontmoeten. Ik zou graag tips krijgen om een betere YouTuber te worden!”

LIBEN

Liben ziet het groots:

“Stiekem droom ik van een broer of zus. Dat zou ik heel erg leuk vinden! Later wil ik graag YouTuber, hondenverzorger of profvoetballer worden. Mijn ultieme doel? Het eeuwige leven hebben.”

FARAH

Farah blijft het liefst eeuwig jong:

“Euhmmm… Als ik later groot ben zou ik graag dierenverzorger, free runner of YouTuber willen zijn. Maar eigenlijk wil ik helemaal niet ouder worden en blijf ik liefst voor eeuwig jong.”

Droom groot, geniet van kleine dingen en ontdek jouw talenten.

Delen: