fbpx

vrijwilligersweekend: een weekend vol good vibez!

vrijwilligersweekend: een weekend vol good vibez!

Afgelopen weekend verzamelde de vibez-crew om samen op weekend te vertrekken. Eindbestemming: Antwerpen! Waarom op weekend? Om plezier te beleven tiens! Maar ook om nieuwe ‘generaties’ te verwelkomen en de band tussen de jongeren te versterken! Lisaura, hoofdanimator bij vibez kroop in haar virtuele pen en schreef haar kijk op het weekend neer! Spoiler alert: het was een topweekend!

It’s Friday, Friday, …

’s Avonds kwamen we aan in Antwerpen en gingen we over tot de prioriteiten van de dag: kamerverdeling, korte kennismaking en FOOOD! Onze top kookouder Hilde heeft ons heel het weekend in de watten gelegd: we love you Hilde, we do!

Later die avond was het tijd om het glas te heffen en een pis quiz te houden. Vele van de groep gaven aan dat ze elkaar nog niet zo goed kende, dus was het thema van de quiz snel gekozen: ‘kennismaking’. We leerde elkaar beter kennen aan de hand van leuke weetjes & kleine opdrachtjes. De avond eindigde met vele toffe verhalen en een leuke jamsessie. Gezellug

 Saturday Night Fever

Onze zaterdag werd meteen ingezet door een toffe workshop van Sebastiaan. Hij leerde ons werken aan ons zelfvertrouwen en hielp ons met het vormen van onze toekomstvisie als individu. Een sessie die toch wel een impact had bij de crew! Tijd om die maagjes te vullen!

Daarna vertrokken we naar ’t stad. Aan de hand van een korte introductie van vibez-crew’er Kristof leerden we hoe we de perfecte foto konden maken. We leerde over ISO, de gulden snede en nog veel meer. Hij zal het niet ontkennen: Kristof was impressed over onze vooruitgang en het resultaat mocht er gerust zijn! Zaterdagavond is tijd voor Saturday Night Fever! Tijd voor een feestje: disco-outfit aan, jaren ’70-’80 muziek luid en dansen maar!

Sunday = funday

Na een beetje uitgeslapen te zijn en een ontbijtje, ruimden we de boel van zaterdagavond op. Daarna kregen we een laatste opfrissing van DITMUSA aka ‘wat houdt de voorbereiding van een groot spel nu juist in’?

Last but not least, de ontknoping van het grote spel dat we doorheen het weekend speelde. De Mol: vibez edition! Elke avond kregen we een vragenlijst om in te vullen over wie wij dachten dat de mol was. Tot verassing van vele … Samantha was de mol! Erwin kon de laatste avond een score van 20/20 bemachtigen en won daarmee het spel, congratz Erwin! Na deze spannende ontknoping vertrokken we met zen alle richting thuis.

Het weekend was eentje om in de vibez geschiedenisboeken te schrijven. Cursisten mengde met zen alle, we leerde nieuwe crew-leden kennen, en groeide tot een hechter team dat staat te springen om de zomer in te vliegen!

Groetjes, Lisaura

Delen: