fbpx

Iedereen welkom bij JOETZ Limburg!

Inclusie is zoveel meer dan ‘een persoon persoon met beperking’. Inclusie is samen leven, erbij horen, een open samenleving waar iedereen ertoe doet en van waarde is.

JOETZ Limburg staat ervoor dat iedereen welkom is en daar willen we graag alles aan doen.

Elke jongere is uniek en dat is het mooie eraan. Mocht je extra ondersteuning nodig hebben, gaan we kijken naar de mogelijkheden binnen onze organisatie. Heb je dan een vertrouwenspersoon of een één op één begeleider nodig, dan gaan wij voor jou op zoek naar een inclusie-animator!

We vinden het belangrijk dat iedereen gelijk en met respect behandeld wordt, ook als je net dat extraatje ondersteuning nodig hebt. Er wordt gekeken naar talenten en passies van een kind of een jongere en daar wordt verder op gebouwd. Plezier staat steeds voorop, waarbij we streven naar een totaalbeleving.

Onze inclusie-animatoren krijgen elk jaar verschillende vormingen omtrent inclusie. Dit kan gaan rond ADHD, autisme, hoe omgaan met moeilijke situaties, agressie en zoveel meer. Ze hebben een groot hart voor inclusie en dragen hun steentje bij om er een hele mooie vakantie van te maken voor de jongere.

Mocht het financieel niet makkelijk zijn, laat ons dat gerust weten. We gaan samen op zoek naar wat we kunnen doen. We werken samen met ‘Iedereen Verdient Vakantie’. Hierdoor zijn er zeker mogelijkheden.

Mocht je vragen hebben, aarzel zeker niet om ons te contacteren.

011 27 85 15 of limburg@joetz.be

Of hierbij de link van op de website: https://www.vibez.be/iedereen-welkom/

Delen: